Hoi ! Leuk dat je op onze site komt kijken.

Ik ben Saskia Zwijnenberg en sinds september 2018 de trotse eigenaresse van Toen & Nu in Deventer. Met het openen van de winkel is een grote wens in vervulling gegaan. Als jong meisje verkocht ik al mijn zelfgemaakte sieraden op de stoep voor ons huis. Rond 1986 kwam ik in aanraking met mineralen en toen is mijn liefde voor deze prachtige schatten van de natuur ontstaan.

Al langere tijd liep ik met het idee rond om een eigen winkel te starten, maar het leek nooit het goede moment. Kinderen, verhuizen, er was altijd wel een reden om het niet te doen. Tot nu. Alle ervaringen uit het verleden komen nu goed van pas en het lijkt alsof de puzzelstukjes op hun plaats zijn gevallen. Hoe mooi is dat?

De naam van de winkel is eigenlijk vanzelf ontstaan. Toen staat voor de stenen en Nu staat voor de sieraden.

Meer persoonlijk staat Toen voor mij als klein, ondernemend meisje en Nu voor wie ik nu ben. Misschien dat jullie er een eigen draai aan gaan geven. Als je een sieraad of steen van Toen vindt waar je speciale herinneringen aan hebt (een oma met een bepaalde steen bijvoorbeeld) en hem Nu zelf gaat dragen. Ik ben benieuwd naar jullie verhalen!

Een speciaal woord van dank gaat uit naar mijn lieve man, Marc Diethelm, zonder hem zou ik dit nooit kunnen. Inmiddels draaien we al een aantal jaren samen de winkel en we zouden niet meer anders willen. Dank je wel lieve schat!

Ik hoop dat jullie net zoveel van onze winkel gaan genieten als wij

en dat we samen blij worden van al het moois wat wij voor jullie hebben verzameld.

Graag tot ziens in de Broederenstraat 9 in Deventer!

Groetjes Saskia en Marc

Instagram 

Saskia en Marc www.toen-ennu.nl
winkel - www.toen-ennu.nl
winkel binnen - www.toen-ennu.nl