Amazoniet Bol Ø 3.7 cm.

23.00

1 op voorraad

Beschrijving

Amazoniet Bol Ø 3.7 cm.

Amazoniet is een prachtige blauwgroene edelsteen die wordt gewaardeerd om zijn rustgevende en kalmerende eigenschappen. Hier zijn enkele van de belangrijkste aspecten van de werking van Amazoniet:

  1. Emotionele balans: Amazoniet staat bekend om zijn vermogen om emotionele balans en harmonie te bevorderen. Het helpt bij het verlichten van stress, angst en negatieve emoties, en stimuleert een gevoel van kalmte en welzijn.
  2. Communicatie: Deze steen wordt geassocieerd met de keelchakra en kan helpen bij het verbeteren van communicatievaardigheden en het uiten van gedachten en emoties op een duidelijke en assertieve manier.
  3. Zelfexpressie: moedigt zelfexpressie aan en helpt bij het identificeren en uiten van de eigen waarheid. Het kan mensen helpen om hun grenzen te begrijpen en assertief voor zichzelf op te komen.
  4. Balans: Amazoniet staat ook bekend om zijn vermogen om energieën in balans te brengen. Het helpt bij het harmoniseren van de mannelijke en vrouwelijke energieën, waardoor een gevoel van evenwicht en harmonie ontstaat.
  5. Helende eigenschappen: Deze steen wordt vaak gebruikt voor het bevorderen van fysieke genezing en het verlichten van kwalen zoals hoofdpijn, spierpijn en spanning in het lichaam.

Over het algemeen staat bekend als een steen van hoop, kracht en welzijn. Het wordt vaak gebruikt in meditatie, healingwerk en als sieraad om zijn kalmerende en beschermende energieën.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Amazoniet Bol Ø 3.7 cm.” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.